Categories :

Skapa ditt eget välsmakande Lionel O Scale Godstågsset

Om du är typen av modelljärnvägsförare som har en söt tand och gillar att montera dina egna tågset, då har Lionel ingredienserna med sina bilar med godistema. Du kan skapa ett mycket välsmakande och fascinerande godstågsset. Lär dig hur i följande stycken.

Att leda vägen för ditt godståg i Lionel o skala kan vara många av deras o skala dieselmotorer. För vårt godstågsset har vi valt det mycket välbekanta Burlington Northern Santa Fe dash nine diesellokomotivet som har två Pullmor-motorer, magnetdragkraft och dikesljus. Färgschemat är den orangea sidan med BNSF tryckt på sidan med gula bokstäver. Hjulen är silverfärgade. Denna o skala dieselmotor är perfekt för att dra vårt läckra godståg.

Till den läckra delen av detta tåg. Vi har något för alla här som börjar med en Hershey’s Milk Duds-behållare som är gul och har Hershey’s logotyp uppe till vänster med Milk Duds tryckta på sidan i brunt konturer i vitt och rött. Vem skulle inte gilla några Milk Duds?

Om du är mer av en godisbar person, är den andra bilen i din Lionel o skala Godstransport tåg en godisbar från Mr. Goodbar. Bara att titta på den här kylaren får dig att vilja ha en godisbar.

För att ge det här tåget lite färg kan vi introducera tankbilar. Den första är en Bubble Yum tankbil i en klar rosa färg med Bubble Yum-logotypen tryckt på nära toppen av Lionel o scale tankbilen. Nästa är en klarblå Jolly Rancher tankbil som har flera olika typer av frukter tryckta på den med Jolly Rancher tryckt på sidan. Dessa två festliga bilar kommer att piffa upp ditt set avsevärt.

Vem gillar inte York pepparmyntsbiffar eller Hershey’s kisses? Det här är de två sista bilarna i din fraktsats från Lionel o skala. York Peppermint Patty-bilen är en kylbil och den har “Get the Sensation” med vita bokstäver med en orange bakgrund tryckt på sidan av bilen. Du har också Hersheys logotyp och York-logotyp framträdande på den här bilen. Kylaren har ett blått tak och kommer definitivt att komplettera ditt tåg. Hershey’s kiss kylaren är en intressant tågvagn i o skala eftersom den är brun med ett silvertak och båda ändarna är silver också. Hersheys kyssdesign finns på två ställen och kommer att göra dig hungrig när du tittar på dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *